Kontakt oss / Om oss

Støperi AS ble grunnlagt av Peder S. Kallstad i Trondheim i 1959 og er en av landets eldste bedrifter innen handel med jernvare og metall, som også driver eget støperi og produksjon.

Vi er i dag en totalleverandør innen jern og metall, og vår produksjonshall er beredt på alle typer oppdrag, både store og små. Hos oss blir alle kunder møtt av dyktige fagfolk med vilje og ønske om å levere god service. Vi er stolte over å alltid har det nyeste av teknologi og kommunikasjonsløsninger. Slik kan vi yte pålitelig, personlig og effektiv distribusjon over selv store avstander. Støperi AS har et godt utviklet distribusjonsnettverk og levere ukentlig varer over hele landet.

Kunden i fokus

Vi jobber alltid med utgangspunkt i kundens situasjon og strekker oss alltid langt for å tilpasse oss den enkelte kundes behov og ønsker. Vårt kundekonsept bygger på optimal distribusjon, innovative IT-løsninger og høy, faglig kompetanse. Vi legger vekt på tilgjengelighet og leveringssikkerhet. Vi holder alltid bransjens bredeste sortiment av stål, metall, armeringsstål og sliteplater. Vi var blant de første stålbedriftene i Norge til å tilby e-handelsløsning for stål og metaller, og vi arbeider kontinuerlig med å utvikle nye og innovative løsninger for integrert logistikk og e-administrasjon. Alt for at vi best mulig skal kunne betjene enhver henvendelse fra våre kunder.

Kvalitetsstyring

Alle som jobber ved Støperi AS jobber ut fra vårt felles mål om å alltid levere kvalitet i alle ledd, gjennom bruk av gode kvalitetsstyringssystemer og tydelige interne rutiner. Vi har i alle år profilert oss som en kvalitetsleverandør, og det medfører at det stilles klare krav til hele organisasjonen. Vi har derfor stort fokus på kontinuerlig forbedring ved bruk av gode kvalitetssystem og tydelige rutiner i alle ledd av bedriften. Vi ønsker å utvikle og ivareta våre medarbeidere slik at kvalitet, service og ansvarlighet kjennetegner den enkeltes innsats overfor andre ansatte og våre kunder.

 

Miljø og omgivelser

Alt arbeid hos Støperi AS skal skje under trygge forhold og på en måte som ivaretar og fremmer helse og sunt arbeidsmiljø for alle våre ansatte. Hensyn til miljø og omgivelser er sentralt i alt vårt arbeid, ikke bare i produksjonshallen. Vi er, som en av meget få støperier i Norge, svanegodkjent for vårt fokus på miljø og gode, trygge rutiner. Det tok flere år med omlegging av bedriften før vi ble tildelt det høythengende Svanemerket, og vi og alle våre ansatte er utrolig stolte av utmerkelsen. Vi jobber hver dag for å gjennomføre all drift uten skade på mennesker eller miljø, og uten tap av materielle verdier. Vi er også medlem i Grønt Punkt, en ordning for innsamling og gjenvinning av emballasjeavfall. Vi tar vårt miljøansvar alvorlig, og det er vi stolte av.

 

Kontakt oss med ditt prosjekt

Industrien benytter seg av en lang rekke metallprodukter, være det seg konstruksjonsstål, støpejern, aluminium, kobber, kunststoffer, gummi keramikk, sliteplater etc. Støperi AS kan levere alle typer stål- og jernprodukter til alle typer industri. Vi er din totalleverandør av metallprodukter. Vi har til enhver tid over 30 ulike metaller på lager og vår produksjonshall kan takle de aller fleste oppdrag. Vi leverer også varmebehandlet stål der overflatetemperatur må tåle å bli direkte utsatt for 200 grader celsius. Vårt varmebehandlet stål har karboninnhold på inntil 2,2 %, i tillegg til legeringselementer som krom, wolfram, molybden, silisium, nikkel, mangan, vanadium og kobolt. Disse ståltypene har alle egenskapen av god motstand mot slitasje ved høye temperaturer.

Vi håper du vil vurdere Støperi AS ved neste anledning. Våre medarbeider står klare til å hjelpe deg uansett utfordring. Vi har erfaring med prosjekter i alle størrelser, og kan levere raskere enn de fleste av våre konkurrenter.

Privacy Policy